Bikt 101

Som 15åring åkte jag till hemlandet för att komma bort från min vardag som då bestod av ständigt tafsande i hemmet och höga krav i skolan. Kände mig inte hemma någonstans vilket gjorde de svårt att vila ut. Jag åkte dit med min pappas nya fru och hennes son, men bodde hos min pappas släktingar och hon bodde hos hennes.. vilket jag nu ångrar eftersom en av mina kusiner tvingade sig på mig då vi var ensamma hemma.. han höll fast mig och kysste min hals, medan jag försökte få bort honom..

En klen 15åring hade inte direkt så stor chans mot en kåt 21 åring. Jag vågade inte berätta för någon och han fortsatte så fort vi blev ensamma.. när hans läppar motvilligt träffade mina, kände jag mig bunden till honom. Har blivit uppvuxen till att man endast ska vara med en person och när kyssen träffade mina läppar föll min värld ihop. Istället för att berätta vad han höll på med, så lät jag honom fortsätta och sa att jag tyckte om honom.

Jag kände mig så nedsmutsad av honom att jag inte trodde att någon annan skulle vilja ha mig, trots att de ”bara” handlade om kyssar. Han var för övrigt mig första och än så länge enda. De gick så långt att vi planerade giftermål. Jag hade trängt bort det som hänt ganska snabbt och trodde att jag älskade honom. Efter resan så berättade jag för min far att jag skulle gifta mig med mig kusin, och han blev helt paff. Jag trodde att han skulle bli glad eftersom det är så vanligt i mitt land.. men jag ”älskade” ju honom så min far stod inte emellan oss. Vi hade ett tvåårigt långdistansförhållande. Och jag trodde att jag älskade honom.

De har gått 4-5 år sen dess och jag har blivit rent ut sagt äcklad över mig själv för att jag gått och blivit kär i min kusin. Men för något år sen, kom allt tillbaka till mig, allt jag trängt bort, hur de allt började. Det är ingen som vet om det här, förutom honom. Det enda dem vet är att jag varit tillsammans med min kusin och att vi planerat giftermål.

Alla som vet ena delen av historien, äcklas av mig, inget någon sagt rakt ut men jag märker hur de ser ner på mig, och hur allt förändrades dagen jag berättade.. tänk om de visste hela sanningen? Jag är verkligen skiträdd att folk ska ta reda på detta eller att han ska berätta och skryta om de, sjuk som han är…

Testa sexchatt på www.kk.nu

2 reaktioner till “Bikt 101”

  1. Amen shit! Skriv in till DN istället. Detta är ju ingen bikt för bikt.nu, bara en jobbig period i en persos liv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *