Bikr 214

Personen jag vill spendera mitt liv med tror att en av mina vänner gör allt för att ligga med mig, utan att verka uppenbar. Han tror också att jag låg hemma och sov en natt då jag snackade skit och drack drinkar med min kompis och en till, och fick mitt livs första blackout.

Drack inte ens så värst mycket.

Ena stunden satt jag på golvet i köket och blev riven i nacken, nästa vaknar jag av att min kompis kommer in i tidigare nämnt kök, lyfter upp huvudet från bordet och undrar var hans tröja tagit vägen och vad klockan är, och nästa tanke var “Var tog den andra killen vägen” (han hade tydligen gått hem).

Jag vill ha någon att berätta för, men jag vill inte berätta för någon av mina vänner (den enda jag kan snacka med är den som var där, han är den enda som vet) och om jag berättar sanningen om den natten så kommer den personen som jag har strävat efter att träffa i tre år (som är tre veckor bort, sedan åker jag till honom) att bli.. jag vet inte ens hur mycket det skulle såra honom, jag vet bara Att det skulle såra honom oerhört.

Det finns en person jag kan berätta för, men det känns inte schysst att lämpa över en börda på någon annan som dom också behöver hålla hemlig, helst för all framtid.

Jag bits tydligen hårt när jag är onykter. Det enda som förhindrade att vi hade sex var tydligen att han var tillräckligt nykter för att säga nej – och den jag älskar tror fortfarande att min kompis gör allt för att gå mig i säng.. och jag kan inte säga att jag har bevis på motsatsen.

Jag önskar verkligen att det fanns någon jag kunde dela med mig till.. tack för bikt.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *