Bikt 467

Bikten:

Jag har ett KK som jag är kär i, jag har älskat honom i två år nu. Det vet min bästa tjejkompis om och ändå låg hon med honom.

Han berättade det för mig, han trodde inte jag skulle ha någonting emot det. Jag bröt ihop och berättade om mina känslor för honom och han skämdes. Han sa att han är kär i mig också men inte trodde jag var kär i honom.

Efter det här gick jag hem till henne, hon bor ensam. Hon visste inte att jag visste. Falsk som hon är hälsade hon glatt som att inget hade hänt. När vi kom in och jag hade klätt av mig ytterkläderna tog jag tag i hennes drog hårt och sa “jag vet vad du gjorde med Stefan din jävla Fitta!”
Vi började slåss, hårt. Till slut slog vi över varandra och slog knytnävsslag i ansiktet på varandra, svor åt varandra. Hon sa att hon skulle knulla honom igen, jag sa att jag skulle döda henne.

Nu till det sjuka, jag älskade att slåss mot henne. Jag hatar henne och vill misshandla sönder henne igen och igen. Och jag blev så sjukt kåt av att slåss med horan! Jag märkte att hon blev det också.
Är det normalt?

Testa sexchatt på www.kk.nu

En kommentar till “Bikt 467”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *