Bikt 557

Jag är en man som bor själv idag! Jag har en dotter som skulle komma hit på annandagen men hon blev sjuk! Hon är bisexuell och har annonserat en del efter en flicka att dela livet med. Hon fick napp till slut från en ung flicka som var 10 år yngre. Kärlek vid första ögonkastet fick jag veta! Hon har bott hemma hos min dotter några dagar och fick veta att farsan hade laddat ner väldigt många porrfilmer med endast unga flickor! Det blev hon väldigt intresserad av och undrade hur man gör.
Får min flickvän komma till dig ikväll och käka den middag som jag skulle ha haft pga att jag är sjuk? Du kan ju lära henne att ladda ner sköna filmer också!
Tänk på en sak: Hon är extremt söt så kladda inte! Hon kommer nog att gilla dig och du henne! Hon kom och ringde på dörren, jag öppnade och såg den vackraste flickan i världen! Hur fan kan nån vara så vacker tänkte jag!
Kom in min sköna sa jag! Inte du också! Jag får alltid höra hur vacker jag är!
Det tycker jag verkligen inte själv!

Efter en god middag med några nubbar blev hon lite lullig och ännu sötare!
Hon fyller 18 år på nyårsdagen! Hon frågade om hon fick sova över och vem skulle säja nej? Visa mig nu hur du laddar ner alla sköna filmer med unga flickor! Jag visade några smakprov och då började hon att flämta! Fan vilka snygga flickor det finns! Hur många filmer har du med endast unga flickor?
Kanske runt 2000 st. Det skulle jag vilja kopiera! Det går bra! Den här lilla skönheten har jag för mig själv hela kvällen och natten! Men man är ju gentleman och gör inget om hon inte ber om det!

Testa sexchatt på www.kk.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *