Bikt 560

Jag är en man som är väldigt bortskämd på ett sätt, jag har 6 st. döttrar som jag är mycket stolt över. Ja, jag var produktiv en gång i tiden. Tre olika mödrar som jag har bra kontakt med. 5 av mina döttrar bor utomlands, England, Sydamerika och Nya Zeeland, det blir svårt att ses på Julafton. Jag har tur som har min yngsta dotter i samma stad.
Ingen Julafton utan att få krama en ung flicka!

Vi pussades som man gör på Julafton men hon ville mer och gav mig en djupt erotisk kyss! Hon är 19 år och blond med rådjursögon, en riktig skönhet! Jag skäms för att jag tände på henne. Vi höll om varandra när jag kände hennes hand mellan benen. Va fan håller vi på med? Min egen dotter men jag blev så kåt på henne! Nej, vi kan inte fortsätta även om jag vill. Då mår vi nog inte så bra efteråt.

Hon ville suga av mig, glöm det, ta hit din tjejkompis nåndag istället! Jag gick och lade mig när hon efter ett tag kom och kröp ner helt naken i sängen! Jag frågade henne varför jag fått en så kåt dotter? Jag älskar sex och älskar dig och unga söta flickor!

Testa sexchatt på www.kk.nu

2 reaktioner till “Bikt 560”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *