Bikten 572

Bikt:

För någon vecka sedan kom jag ner till vårt torkrum på kvällen för att hänga tvätt. Den som tvättat innan mig måste dock ha glömt tiden för hennes tvätt hängde kvar. Min sambo och vår lille son var inte hemma så jag tog god tid på mig att titta igenom tvätten som hängde där.

I vårt hus bor de en de heta tjejer och där hängde en del heta trosor! Jag kollade in storlekarna S-M i trosor och D-kupa på BH, nice! Jag blev så kåt så jag började med att ta ned ett par string och ta på mig dem och dra upp stringen riktigt gött i röven. Sedan tog jag på mig mina byxor igen utanpå (ifall någon skulle komma på mig). Jag plockade därefter ner all tvätt och lade ihop den snyggt och prydligt precis som vilken god granne som helst med det lilla undantaget att jag “ollade” en stor del av trosorna på insidan där hennes kön kommer att hamna.

När all tvätt var nedtagen gick jag in på toaletten som finns där nere och runkade ordentligt, fortfarande med trosorna på mig. Sedan lade jag även dem i högen, hängde upp min tvätt och gick upp till lägenheten.
Fan va gött det är med glömska grannar ibland!

Testa sexchatt på www.kk.nu

En kommentar till “Bikten 572”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *