Bikten 659

Min bikt:
Jag vill dö. egentligen vill jag verkligen dö. Söker jobb, är 33 år och har ingen tjej. får 5600/månaden och kommer få be om socialbidrag snart för att kunna klara mig. Hade inte min lillasyster funnits så hade jag inte funnits idag, det är jag säker på. Ändå säger jag till folk som är deprimerade eller nere att de inte ska tänka så, för de har för mycket att leva för och därför ska de inte tänka sådana tankar.

Jag älskar djur, jag älskar människor och jag vill alla gott. Jag känner mig så töntig… Jag är en 33årig kille som framstår inför andra som en alltid rolig kille, och jag har så mycket sorg inom mig så jag blir ledsen bara jag tänker på det. Min pappa gick bort för några år sedan, jag känner mig så ensam, jag har en hudsjukdom som jag kämpar varje dag med, jag är ganska så kort, arbetslös.. Jag ville bara få ur mig detta. Jag älskar liksom livet också, vet bara inte vilket som är bäst för mig, död eller levande

Testa sexchatt på www.kk.nu

7 reaktioner till “Bikten 659”

  1. hej är kille 16bast. Jag har varit nere oxå, har blivit våldtagen av min styv pappa när jag var 8bast. Jag tycker verkligen att du ska leva! För har oxå det riktigt jobbigt! Min mamma gick bort i canser när jag var 4. Nu e jg hemlös, vill inte ha någon annan i mitt liv! Var nära att ta mitt liv 2012 då jag var 15. Var nära att bli på körd av ett tåg, men det stannade en bra bit ifrån mig! För det var någon som hade ringt till polisen och sagt: “Det står en kille på spåret” Men idag mår jg lite bättre. Du kommer hitta den rätta för dig mannen! Det ordnar sig med tiden!

  2. För mig kommer det inte att ordna sig. Har inte ens mat eller någonstans att ta vägen. Ber inte om hjälp till något och så, för det är ingen som bryr sig om mig! 🙁 Har inte dator eller mobil. Brukar gå in på ett biblotek i varberg, där får man låna dator/datorer. Ha de gött alla sammans, pallar inte leva merrrrrrrrrrrrrrr!! Hejdå!

  3. Walk the earth. Ta steget ut i världen. Världen är full med goda människor, det är bara det att det onda märks mest. Det är alltid svårast att älska sig själv, men om man lär sig att inte ha krav på sin älskade så blir det lättare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *