Bikta mig nr 782

Är 41år gammal kille. Har en het styvdotter som är smal,tränar ofta och har en förmåga att alltid lämna sina smutsiga trosor framma då hon duschat el kommer hem från träningar. Brukar lukta i dom , ibland tar jag dom av henne ,runkar i dom och lägger tillbaka dom där dom låg. De är bikt 1. Den andra saken är typ samma.. har en kusin i min ålder som jag står nära och sover hos ibland.

I samma säng då givetvis. När hon somnat händer det att jag drar bort täcket från hennes ben, höfter så hennes stjärt ofta i härliga vita glansiga trosor kommer fram. En gång somnade hon då hon var full med ordentligt särade ben så jag kröp så jag stod på knä mellan hennes ben,tog fram min kuk och kunde inte låta bli att runka helt öppet med min kuk typ 1 cm från hennes fitta.

Sprutade så jäkla mycket ,på hennes trosor,över venusberget mesta kom precis i grenen oxå där de på sidorna stack ut hår på sidorna av trosorna, dom blev absolut dränkta med min sperma. Kunde inte låta bli att fota hennes särade ben med stora blöta fläckar där hennes fitta låg i trosorna. När hon vaknade så berättade hon att hon drömt att hon blev knullad och att hon vaknat av att hon var våt i fittan. Priceless

Testa sexchatt på www.kk.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *