Bikt 184

Hej bikt.nu!
Nu ska jag berätta en helt otroligt pinsam historia. När jag och min flickvän hade sex här om veckan så kände jag att det tryckte lite i magen. Det kändes inte så illa, det kändes mest som att en liten smygare skulle smita ut. Dum som jag är så försökte jag lite diskret låta den passera och jag tänkte att jag kunde täcka det hela med stön’å’stonk eller något sådant.

Men det gick ju inte som jag hade tänkt mig. Från ingenstans så började det trycka på som in i h****** och ja det blev mycket kladdigt och en mycket lång tystnad. Min flickvän sprang snabbt in på toan med sina kläder och 5 minuter senare var hon på väg hem. Som jag sa så hände det här om veckan och vi har inte pratat sen dess. Snälla hjälp mig! VAD ska jag göra!?

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 168

Sen jag failade skolan och flyttade hem till mina föräldrar för tre månader sen har jag:
1) Slutat borsta tänderna
2) Låtit muffhåret växa långt ut på benen
3) Fått inkassokrav på räkningar som jag bara struntat i att betala, trots pengar på kontot
4) Gått upp 5 kilo
5) Börjat ifrågasätta mina närmaste vänner; varför är jag ens vän med dom?
6) Funderat på att bryta kontakten med mina släktingar pga deras jävla präktighet
7) Inte berättat för mina föräldrar att jag inte avslutade utbildningen ordentligt
8)Snott pengar av min lillasyrra

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 161

Jag är 16 år o har muskel o ledvärk, kronisk huvudvärk i 3 år nu, jag orkar inte mera, jag har gjort allt ostiopater, naprapater, akupunktur, massa-ge, och doktorerna bara ger mig mer i mer piller mot smärtan och jag ORKAR inte längre, jag är ung och har haft smärta så länge, vet inte hur mycket mer jag pallar. Det finns inget ljust i livet längre, nej usch nu går jag o lägger mig i sängen o ruttnar bort.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 152

Jag är en värdelös flickvän.. Vilket gör mig till en värdelös människa. Jag är självisk och jag har inga reflexer som gör att jag hoppar ut och räddar någon från att bli påkörd eller hamna under en fallande takkrona.

Jag står på håll och håller för öronen, kraschen kommer skada mina öron. Och vem ska sopa upp allt glas? Usch, orkar inte tänka på. Jag lämnar rummet.

Testa sexchatt på www.kk.nu