Bikt 856

Hej, Jag heter Gunnar, är 46 år, bor i Enköping. Jag gillar sex med djur, och jag tycker väldigt mycket om kaniner. Kaniner är däremot för små för att vara sköna. Jag har skostorlek 43 och har drabbats av HIV p.g.a. äventyr i yngre år. Jag gillar att cykla, jag har en båt som är gul och tre stycken röda tofflor jag brukar använda när jag är på hajk. Utanför mitt hus finns tre gula tallar och en grön björk. Tallarna är gula för att jag besprutat dom med roundup. Jag föddes 14 december, det är min födelsedag och nu har ni massa personuppgifter från mig. Hur hanterar ni detta med tanke på GDPR?

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 849

Måste erkänna.. Då min 16 åriga styvdotter hade duschat i morse, skyndade jag mig in och tog hennes använda trosor. La mig sen i hennes säng och tog fram min hårda kuk, satte grenen från hennes trosor mot min näsa och mun och slickade i mig hennes varma ,kletiga fittsafter medans jag sög in hennes underbara fittdoft. Jag sprutade en enorm sats med tjock sperma i ett par rena trosor och la sen dom i hennes troslåda så att hon använder dom med min feta sats i nästa gång hon har dom. Då vi åt nyss och pratade så kunde jag fortfarande känna hennes tonårsfittas lukt i min näsa, jag hade hennes fittsafter på min tunga som jag smakade på medans hon satt där och pratade strunt. Herre gud, förlåt mig

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt nr 797

Vet inte var jag ska börja.. Min bonusdotter är liten och tajt, och jag vet det är förbjuden frukt, men jag fantiserar om henne då jag runkar (jag är 40år) brukar skynda mig in på toaletten efter hon tagit sin morgondusch, hon lämnar alltid sina trosor hon sovit i där. Oftast är det rosa el vita bomullstrosor som det är kletigt och varm saft i då hon just blivit mogen.

Luktar, slickar i hennes trosor och runkar samtidigt, ibland är dom så kletiga att jag runkar med hennes blöta trosor lindade runt min kuk, de glider så skönt av hennes safter, gnider in min kuk ordentligt och i bland om jag har tur. Suger min flickvän av mig, helt ovetandes att hon suger min styvdotters safter från min kuk. Så jävla upphetsande. Tack

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikten 785

Jag är en man som på äldre dagar börjat suga andra mäns penisar helt utan skydd och sväljer sperman.

Upplever sådan otrolig upphetsning och njutning av att känna av att ha en annan mans \\\”nakna\\\” penis i munnen och suga den samt uppleva den härliga känslan av total förnedring när sperman pulserar in i min mun och jag sväljer allt

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikta mig nr 782

Är 41år gammal kille. Har en het styvdotter som är smal,tränar ofta och har en förmåga att alltid lämna sina smutsiga trosor framma då hon duschat el kommer hem från träningar. Brukar lukta i dom , ibland tar jag dom av henne ,runkar i dom och lägger tillbaka dom där dom låg. De är bikt 1. Den andra saken är typ samma.. har en kusin i min ålder som jag står nära och sover hos ibland.

I samma säng då givetvis. När hon somnat händer det att jag drar bort täcket från hennes ben, höfter så hennes stjärt ofta i härliga vita glansiga trosor kommer fram. En gång somnade hon då hon var full med ordentligt särade ben så jag kröp så jag stod på knä mellan hennes ben,tog fram min kuk och kunde inte låta bli att runka helt öppet med min kuk typ 1 cm från hennes fitta.

Sprutade så jäkla mycket ,på hennes trosor,över venusberget mesta kom precis i grenen oxå där de på sidorna stack ut hår på sidorna av trosorna, dom blev absolut dränkta med min sperma. Kunde inte låta bli att fota hennes särade ben med stora blöta fläckar där hennes fitta låg i trosorna. När hon vaknade så berättade hon att hon drömt att hon blev knullad och att hon vaknat av att hon var våt i fittan. Priceless

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikten 779

Jag HATAR min kollega. Jag är man, hon är kvinna, men fick jag ett läge skulle jag inte tveka en sekund att slå ut framtänderna på henne. Helt ovetande, kaxigt och i ett riktigt översittar-manér äter hon upp alla åsikter och metoder på arbetsplatsen trots att hon bara är en jävla outbildad snorunge. Hon har samma yrkesroll som chefen och därför är hon untouchable, och därför fortsätter jag knyta näven i fickan. Första bästa chans jag har att överge det här skeppet tar jag.

Ska bara hitta ett lämpligt läge där projekten kraschar i samband med att man sticker för att orsaka största möjliga skada i händerna på henne. TA BORT ALLA VARNINGSLAPPAR OCH LÅT PROBLEMET LÖSA SIG SJÄLV. ALLA JÄVLA GROTTMONGON SOM INTE AVLIDER I SAMBAND MED DET BORDE DET VARA FRIA JAKTPOÄNG PÅ.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 740

Bikten:

Hade trekant med frugan o en till man, råkade sätta på mannen(är kille), de va så jävla skönt, tänker på honom än idag, runkar nu också av tanken på den massiva mannen. Fredrik hette han, fredrik vra extremt trång i anushål till skillnad från den slappe fru man inskaffat för 3 år sedan.
Amen

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikta dig 733

Jag är en tjej på 21 år. Jag hade ett perfekt förhållande där jag blev behandlad som en prinsessa… vi var tillsammans i nästan 3 år var sambos och förlovade men så va inte förhållandet så bra de senaste året och jag började på ett nytt jobb där jag var så otroligt attraherad av en kille som jag jobbade med.

jag vet att han var attraherad utav mig med.. vi började skriva lite till varandra och sen när vi hade utgång med jobbet var jag otrogen med honom. berättade för min sambo och han förlät min idioti. men strax därpå så kände jag att jag inte orkade mer och gjorde slut med honom.

Jag började ligga med min arbetskollega med en gång och det är riktigt bra jävla sex. men nu i helgen var jag ute och stötte på ett annat team som jobbar på arbete. Självklart var jag tvungen att köra tungan i munnen på en utav dem och denna killen känner den andra killen jag ligger med mkt väl.. och inte nog med det den här killen som jag körde ner tungan i har flickvän och jag tror hon är gravid också… varför!?!?! varför är jag så jävla äckligt dum i huvudet… jag är inte en sån här människa egentligen så förstår inte vad jag håller på med.

Så nu sitter ja här i sängen med en klump i magen för att när detta kommer ut så kommer jag bli sedd som hora på jobbet och antagligen bli utfryst utav alla i mitt egna team och antagligen dem andra teamen med. så nu får jag börja söka nytt jobb, bara för att jag är en riktig jävla fitta och förtjänar ingenting mer än skit. fyy fan för detta äckliga jävla liv.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 722

Bikt:

Sitter jag här igen i bilen, som så många andra gånger. sårad, ledsen och känner mig oförståd. Är det bara jag som drömmer om att aldrig vara osäker? Aldrig orättvist behandlad? Aldrig känna sig försummad av dem man älskar. Så mycket jag gett er och offrat. Allt för er skull. Det har inte varit värt ett skit

Trött i kroppen, trött i själen
Inget känns bra
Men om 15 min ska jag torka tårarna och resa mig igen så som alla andra gånger.
För jag är stark, jag ska leva
Jag ska leva bra och vara lycklig,

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 718

Återigen buktar jag mig. Åter igen har jag försökt ta mitt liv. Åter igen misslyckades jag. Igår fredagen den 16 oktober 2015, någon gång under eftermiddagen körde jag bilen till mina föräldrars sommarstuga. Jag hade med mig ett s Tjockt rep, och min pappas bogsering till Saaben. Ställde mig under trädet och såg upp på grenen. När jag stod där under med repen i händerna och såg upp mindes jag en sommardag från barndomen. Hur min pappa puttade fart på mig under denna grenen där min gunga hängde förr. Oset från maten min kära mor lagade i stugan. Alla naturens ljud som surrade i öronen.

Jag mindes samma natt att en släkting till ett av mina halvsyskon började ta på mig och min barndom var förstörd. Hela livet passerade förbi en och jag mindes den svåra skolåren, alla födelsedagar och jul. Jag försökte ta mig upp till grenen till trädet i mina förbannade tårar och pratade med mig själv \\\”jag ska, jag ska, och jag ska\\\”. Fick till och med panik när jag inte ens nådde upp till grenen. Rusade till förrådet där vi förvarar bland annat stegar… väl uppe i trädet fick jag inte till en jävla knut att binda! Bogserlinan var alldeles för klumpig.

Försökte binda det andra repet runt min hals och den andra i trädet. Jag kände en befrielse att ha något kring halsen även om jag inte ens tycker om halsband, men för mig var detta en befrielse. Jag skulle få träffa min farmor och farfar, kunna berätta för farfar att jag drog 100 km/h på en landsväg som sägs vara omöjlig. Berätta för farmor att jag har lärt mig att kunna förlåta människor och bett henne berätta ännu en historia för hennes barndom. Historier som var som sagor för mig. Men åter igen misslyckades jag ta mitt liv. Återigen bitar jag mig. Önskar vara att jag hade någon som förstod att det är mig det är fel på och inte mina närmaste.

Fått förklarat för mig att män inte ska slå sina flickvänner, att röka är inget man ska göra, halvsyskons släktingar som ta sina händer över min kropp. Njuter av en och där ens mot vet om det efter några år och ändå låter det udda vara jämt. Återigen ber jag herren över mig att förlåta mig. Ty jag inte har bett om att ens bli född Återigen misslyckades mitt sorg att ta mitt liv, för det förbannade repet var klumpigt och det andra för kort. Återigen misslyckad man med allt. (I faderns, i sonens och i den helige andens namn. Amen)

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 715

Jag gillar att spela oskyldig o trogen framför min kille men har egentligen haft sex med en av hans kusiner och är kk med en kille som spelar i samma fotbollslag som honom, älskar att jag kan skriva ner allt här o ingen vet vem jag är.

Ja de kanske e billigt de jag sysslar med men min kille har vart otrogen mot mig miljoner ggr o de så jag lindrar min smärta, mår bra av de här att veta att jag playat honom nu 🙂 men jag tror jag börja bli kär i hans kompis som spelar i hans fotbollslag, o han e redan kär i mig har han sagt o vill att ja dumpar min kille ska jag göra det? :/ V från U

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 712

Är en kille på 19 år som tänder på min 5 år yngre lillasyster.Tar alla chanser att få se henne naken eller lättklädd hemma brukar hon gå omkring i trosor och Tshirt och jag blir så kåt på henne att jag får stånd direkt.Har hänt flera gånger att jag på natten gått in på hennes rum när hon sover och tittat på henne och onanerat.

Ibland när vi är ensamma hemma ligger jag på min säng med dörren lite öppen och onanerar och hoppas hon ska se mig. Jag vill så gärna ha sex med henne att jag bryr mig inte att hon är min lillasyster jag bara måste få knulla henne. Tack

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 704

Bikten:

Jag är en kille på 26 år. Det här är första gången jag biktar mig så det känns lite konstigt.
Jag kär i min kompis lillebror som är 18. Ingen i min närhet vet att jag är homosexuell. Jag önskar att jag vågade komma ut ur gaderoben..
Jag skulle så gärna vilja ligga och mysa nära intill en manskropp, verkar så härligt att känna en lem tätt intill sig. Vill hålla i en lem och känna hur den växer i min hand eller i min mun.

Ibland när jag blir kåt brukar jag smörja in en gurka i olivolja och föra in den i anus, jag fantiserar om att det är min kompis brors massiva lem. Det har till och med gått så långt att jag har skrivit ut ett foto på honom som jag har satt fast på min ena kudde, så att jag kan fantisera att han alltid ligger bredvid mig.

Jag känner att jag har fått ur mig det mesta och tänker avsluta här. Ångest. Fy fan.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 700

Bikten:

Jag är en 30-årig gift Stockholmskille som är helt besatt av att slicka musen på yngre 16-20-åriga tjejer som älskar sex, att gräva mig djupt mellan deras härliga ben och göra så att de skakar av flera härliga orgasmer. Jag kan inte avstå från tanken vad jag än gör… det är så extremt eggande… hjälp mig!

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 694

Jag är fundersam. Jag vill prova sälja mig för pengar. Jag tänder på äldre män. Suga kuk och bli knullad är ju tanken. men nu är jag lite mullig och redan 27 år. Är det försent lixom? Jag vet ej hur jag ska annonsera ut det lixom, jag vill ju hålla det hemligt. åååh ja det är mycket att fundera på!!!

Testa sexchatt på www.kk.nu