Bikt 109

Jag vill bara berätta att jag alltid i vardagen ljuger. Hela tiden. Det är inte världsomvändande lögner men jag ljuger likväl. Mest handlar det om min ekonomi, jag har absolut ingen dålig ekonomi men ljuger ändå och spär på mina siffror.

Jag har panik i min tillvaro för jag vill vara multimiljonär nu. Inte om 10 år, jag vill vara det nu! Min dödssynd är helt klart girighet!

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 101

Som 15åring åkte jag till hemlandet för att komma bort från min vardag som då bestod av ständigt tafsande i hemmet och höga krav i skolan. Kände mig inte hemma någonstans vilket gjorde de svårt att vila ut. Jag åkte dit med min pappas nya fru och hennes son, men bodde hos min pappas släktingar och hon bodde hos hennes.. vilket jag nu ångrar eftersom en av mina kusiner tvingade sig på mig då vi var ensamma hemma.. han höll fast mig och kysste min hals, medan jag försökte få bort honom..

En klen 15åring hade inte direkt så stor chans mot en kåt 21 åring. Jag vågade inte berätta för någon och han fortsatte så fort vi blev ensamma.. när hans läppar motvilligt träffade mina, kände jag mig bunden till honom. Har blivit uppvuxen till att man endast ska vara med en person och när kyssen träffade mina läppar föll min värld ihop. Istället för att berätta vad han höll på med, så lät jag honom fortsätta och sa att jag tyckte om honom.

Jag kände mig så nedsmutsad av honom att jag inte trodde att någon annan skulle vilja ha mig, trots att de ”bara” handlade om kyssar. Han var för övrigt mig första och än så länge enda. De gick så långt att vi planerade giftermål. Jag hade trängt bort det som hänt ganska snabbt och trodde att jag älskade honom. Efter resan så berättade jag för min far att jag skulle gifta mig med mig kusin, och han blev helt paff. Jag trodde att han skulle bli glad eftersom det är så vanligt i mitt land.. men jag ”älskade” ju honom så min far stod inte emellan oss. Vi hade ett tvåårigt långdistansförhållande. Och jag trodde att jag älskade honom.

De har gått 4-5 år sen dess och jag har blivit rent ut sagt äcklad över mig själv för att jag gått och blivit kär i min kusin. Men för något år sen, kom allt tillbaka till mig, allt jag trängt bort, hur de allt började. Det är ingen som vet om det här, förutom honom. Det enda dem vet är att jag varit tillsammans med min kusin och att vi planerat giftermål.

Alla som vet ena delen av historien, äcklas av mig, inget någon sagt rakt ut men jag märker hur de ser ner på mig, och hur allt förändrades dagen jag berättade.. tänk om de visste hela sanningen? Jag är verkligen skiträdd att folk ska ta reda på detta eller att han ska berätta och skryta om de, sjuk som han är…

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 94

Under en lång tid har jag tryckt på en hemlighet som inte går att skita ut. ( tro mig jag har försökt )

Det hela började den 5 Januari 2003, jag var på väg till jobbet då jag plötslig såg hur en transsexuell man/kvinna (?) utförde sexuellt övergrepp på en stackars liten hund. Jag som är en djurälskare vart såklart väldigt stött över detta och som självförsvar stack jag upp en burito i röven på den transsexuella she- malen. Men mardrömmen tog inte slut där, när jag senare på kvällen la mig i sängen för att läsa den nyaste upplagan av clas olshon känner jag hur någonting vått rinner längs mitt ben… det var då jag förstod det hela…. jag var bög…

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 91

Jag har så svårt att veta vem jag älskar. Jag är älskad av någon som jag borde älska tillbaka, men jag är osäker och jag inte på det viset för någon, dvs. inte så starkt. Trivs ensam. Är så trött på att man “måste träffa någon”. Trött på att bli “misstänkt” för att vara bög bara för att jag trivs själv med mina livsuppgifter – jag är idealist. Jag var som sagt med en kvinna som vi kan kalla för S., hon älskar mig, men jag kände mig instängd. Ingen har älskat mig som hon. Men frukten av detta var som sagt inte så god.

Jag tycker om henne som vän. Nu ska hon åka iväg till en öde plats, och jag upptäcker hur mycket jag saknar henne, när jag inte kommer få se henne på ett halvt år. Jag känner för henne (inte “tycker synd”) och har star lojalitet mot henne. MEN som vanligt gör jag allt komplicerat. Jag funderar hur jag någonsin ska kunna älska någon efter detta. Jag kanske kommer undra vad hon gör, hur hon har det och om hon är lycklig.
Ni kanske tycker jag är en krångelpetter, men jag vill av renhet och ärlighet inte lura en kvinna och sedan inte kunna vara trogen. Är man inte konstruerad för det (att leva i par, jag vet ej?), så kanske det är bäst att vara fri.

En av anledningarna till att jag inte tog henne helt till mig, var att vi är lika gamla och det börjar då bli sista versen för en kvinna om man ska skaffa barn (36 år) – missuppfatta inte, men jag vill ju inte ha barn nu, och hon kan ju inte vänta 10 år. Realistiskt. Och jag vill inte förstöra hennes chans. Det ger mig tårar, men jag måste låta den snälla fågeln flyga. Varför är världen så grym? Varför är den snälle dum och den smarte elak, varför är allt en trasa?

Testa sexchatt på www.kk.nu