Bikt 157

jag har två katter och tycker om den ena katten jättemycket mer än den andra. Jag skäms inför mig själv när jag tänker på hur jag ska göra mig av med den andra som inte alls är speciellt underhållande. En skygg jävel.

Jag har tex en försäkring på katten jag tycker om men inte på den jag ogillar så att om något skulle hända har jag en anledning att avliva den.. Är jag en hemsk människa?

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 152

Jag är en värdelös flickvän.. Vilket gör mig till en värdelös människa. Jag är självisk och jag har inga reflexer som gör att jag hoppar ut och räddar någon från att bli påkörd eller hamna under en fallande takkrona.

Jag står på håll och håller för öronen, kraschen kommer skada mina öron. Och vem ska sopa upp allt glas? Usch, orkar inte tänka på. Jag lämnar rummet.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Uppdateringar hos bikt.nu

Först och främst vill vi säga tack till alla er som biktat er på vår sajt!
Vi hoppas att ni som besöker sajten tycker om oss och fortsätter att bikta er och kommentera. Tänk dock på språket!

Uppdatering 1.
För att få bättre översikt på bikterna så kan man numera skriva önskad kategori när man biktar sig. Exempel på kategorier är Jobb, Kärlek, Vänner, Familj, och så klart “Allt Annat” då ingenting annat passar. Den som inte väljer en kategori kan få en passande kategorin automatiskt, men för att minska vårt jobb vänligen använd en passande kategori.

Uppdatering 2.
Då de flesta vill vara anonyma även då de kommenterar andras bikter så har vi automatiskt lagt in så att både namn och e-post är anonymt. Vi har även tagit bort fältet URL och översatt all text till svenska. Det går såklart att ändra till sitt riktiga namn och e-post om man känner för det.

Uppdatering 3.
Typsnittet på sajten är numera större och mer lättläst. Sajten fick även ett nytt utseende för några veckor sedan, helt klart en uppgradering jämfört med den förra.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 132

Idag var jag skit taskig mot en kille som gillar mig och mådde inte dåligt efteråt. Snarare tvärt om.
Han är så ful och skallig!! Man är inte skallig när man är 21!!!!

Ibland hoppas jag att någon bara kan beställa en tupé till honom från internet anonymt. Jag hade gjort det om jag visste vart man kunde hitta såna på nätet..

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 128

Jag flyttade med min pojkvän till Lund. Men jag känner ingen här och det har gått snart fem månader. Ingen på jobbet vill umgås med mig och när alla frågar hur jag trivs i Lund så säger jag att allt är jättebra. Inte för att nån bryr sig.

Inte ens min pojkvän märker att jag vantrivs här och hatar mitt liv. Å andra sidan har jag inget att återvända till. När ska man vara lycklig? För just nu känns det som att hur jag än gör kommer jag må likadant som nu. Sedan får jag dåligt samvete för att jag inte har något att vara ledsen över egentligen. Så jävla patetisk.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 116

Nu kommer olyckorna slag i slag… varför skall alla sticka kniven i den döende hunden… fan jag skiter i er alla. Jag kan ju för fan inte hjälpa att allt blir fel. Jag längtar hem. Hur länge skall jag orka svika alla runt mig. Jag gör ju så gott jag kan ändå räcker det inte åt nån. Piss off.

Testa sexchatt på www.kk.nu