Bikt 194

Jag är en kille på 18 år, jag är en konfirmerad kristen men tvivlar starkt, jag kan inte riktigt förklara varför men jag vill gärna tillhöra den kristna församlingen eftersom att den underkastelse man har då verkar skapa ett sorts lugn.

Men det som avskräcker mig lite är vad som ska hända med mig efter döden som god kristen, enligt mig skulle evigt liv vara den ultimata mardrömmen, att aldrig sluta existera innebär att jag aldrig kommer att få ro och fred, detta kan låta rörigt men kanske känner jag mig bara ensam och vill tillhöra ett större nätverk med människor som älskar mig, samtidigt förstår jag inte hur det skulle vara min frälsning att i evighet leva kvar, endast med förmågan att älta massa gamla minnen av människor som berört mig, ge mig ULTIMAT död och en församling som älskar mig så går jag med stor glädje ut i världen och skyltar med att jag är kristen.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 184

Hej bikt.nu!
Nu ska jag berätta en helt otroligt pinsam historia. När jag och min flickvän hade sex här om veckan så kände jag att det tryckte lite i magen. Det kändes inte så illa, det kändes mest som att en liten smygare skulle smita ut. Dum som jag är så försökte jag lite diskret låta den passera och jag tänkte att jag kunde täcka det hela med stön’å’stonk eller något sådant.

Men det gick ju inte som jag hade tänkt mig. Från ingenstans så började det trycka på som in i h****** och ja det blev mycket kladdigt och en mycket lång tystnad. Min flickvän sprang snabbt in på toan med sina kläder och 5 minuter senare var hon på väg hem. Som jag sa så hände det här om veckan och vi har inte pratat sen dess. Snälla hjälp mig! VAD ska jag göra!?

Testa sexchatt på www.kk.nu