Bikt 225

Jag ljuger ibland för andra,jag vet inte varför, jag tror att jag vill ha uppmärksamhet..& sen har jag varit otrogen mot min pojkvän…men det var bara för jag tänkte att tänk om han skulle vara det & jag aldrig skulle få reda på det…

Jag hämnas alltid tillbaka. Och när någon säger något jag inte tycker om, blir jag som en krigare. Jag tål inte att bli nertrampad, så fort jag blir det blir jag extremt elak, och blir ännu värre tillbaka. Jag ber om Heliga Marias förlåtelse.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 217

Jag har inlett ett förhållande med en tjej, dock långdistansförhållande. Men min ex-flickvän dök upp hemma hos mig och var ledsen för diverse saker. Hon kysste mig på halsen utan gensvar och tog på mitt könsorgan.
Jag hade ej samlag eller mötte hennes kyssar.

Jag sa att jag inte ville, för jag inte ville vara otrogen. Men det känns ändå fel att jag inte hindrade mitt ex att göra som hon gjorde.

Gud förlåt mig, jag skall aldrig göra något sånt här igen. Jag svär. Jag skall avvisa all uppmärksamhet från andra tjejer.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikr 214

Personen jag vill spendera mitt liv med tror att en av mina vänner gör allt för att ligga med mig, utan att verka uppenbar. Han tror också att jag låg hemma och sov en natt då jag snackade skit och drack drinkar med min kompis och en till, och fick mitt livs första blackout.

Drack inte ens så värst mycket.

Ena stunden satt jag på golvet i köket och blev riven i nacken, nästa vaknar jag av att min kompis kommer in i tidigare nämnt kök, lyfter upp huvudet från bordet och undrar var hans tröja tagit vägen och vad klockan är, och nästa tanke var “Var tog den andra killen vägen” (han hade tydligen gått hem).

Jag vill ha någon att berätta för, men jag vill inte berätta för någon av mina vänner (den enda jag kan snacka med är den som var där, han är den enda som vet) och om jag berättar sanningen om den natten så kommer den personen som jag har strävat efter att träffa i tre år (som är tre veckor bort, sedan åker jag till honom) att bli.. jag vet inte ens hur mycket det skulle såra honom, jag vet bara Att det skulle såra honom oerhört.

Det finns en person jag kan berätta för, men det känns inte schysst att lämpa över en börda på någon annan som dom också behöver hålla hemlig, helst för all framtid.

Jag bits tydligen hårt när jag är onykter. Det enda som förhindrade att vi hade sex var tydligen att han var tillräckligt nykter för att säga nej – och den jag älskar tror fortfarande att min kompis gör allt för att gå mig i säng.. och jag kan inte säga att jag har bevis på motsatsen.

Jag önskar verkligen att det fanns någon jag kunde dela med mig till.. tack för bikt.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 210

Är så trött på folk som inte visar hänsyn, tyvärr är en majoritet av dessa högljuda idioter folk med invandrarursprung.

känns knappt som om man ser några svenskar längre i Malmö. Inte konstigt att det blåser en så stark högervind senaste åren…

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 207

Jag avskyr men älskar den jag är.
Jag är kär i flertal killar, blir förföljd av andra. jag har haft ett sexuellt förhållande med en 27åring, håller på att hamna i ett med en 25 åring. Men jag är kär i en kille, vi kallar han simon, simon är as söt, lång, nördig. helt underbar, vill verkligen ha han.

men saken är han verkar inte ha det intresset. visst, han kommer fram till mig och säger hej oh grejjor och han har sagt att jag har stora fina ögon… men ah, dessutom verkar hans bästa vän (låt oss säga) Hampus über intresserad av mig. vette fan hur jag ska göra.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 201

Jag har gjort fel och köpt en alldeles för dyr sak. Jag har ångest över det. Stor ångest. Om jag vore mindre materialistisk hade jag aldrig planerat och utfört detta inköp. När jag kom hem kände jag direkt att det jag ångrade mig. Jag tror inte att jag får lämna tillbaka saken.

Jag har ingen förutom möjligen Gud att vända mig till för det är så pinsamt. Mina materiella begär är så pinsamma! Det är ett problem för mig för mönstret har funnits hos mig sedan jag var liten. Jag ångrar mig djupt. Jag måste sluta köpa dyra saker och shoppa så mycket. Det förstör min själ.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 198

kollade in lite random, alla mina kompisar som jag har på facebook. många går tillbaks en låång tid, och många är sådana jag träffat på senaste tiden.

alla mina kompisar som jag känt länge, alltså gått i skolan med, har alla flyttat utomlands, glasgow, new york, california, london, budapest etc. Och jag är kvar här. jag känner att jag inte kommer kunna komma nånstans i det här landet. Sverige håller en tillbaks så mycket det bara går, för att man sen bara ska vara någon mupp som festar eller lever svensson liv. det är de 2 valen du kan göra i detta land.

alla mina kompisar har åkt bort, pluggar upp sig, blir läkare, advokater, psykologer. och jag är här. Jag är amerikan i blodet, jag skulle kunna ta mitt pass och åka hem när som helst. men jag har inte pengarna att bara dra. jag har en underbar sambo. jag har åkt fast i det här sverige syndromet, att bara stanna kvar och inte bli något speciellt, att tjäna precis så tillräckligt så jag hankar mig fram och ändå kan gå och ta mig en öl då och då, eventuellt köpa något nytt grafikkort. men det är allt.

jag sitter fast i min egen kropp, i ett land som inte ens passar min personlighet. jag är utåtgående, personlig, och trevlig. men det funkar inte här i sverige. jag ses som konstig. får så ångest av att bo kvar här, jag borde bara ta min laptop och en stor resväska och åka hem. åka nånstans och bli någonting. allt förutom en svensson

Testa sexchatt på www.kk.nu