Bikt 241

Idag gjorde jag en otillåten bokning på jobbet, där en kund skulle åka båt men bara hade tre personer och var tvungen att boka för fyra för att få den bästa rabatten. Då föreslog jag att fejka en fjärde person och boka in den, helt i strid mot alla regler och sånt som jag egentligen inte ens får boka från början.

Sen gjorde jag precis det, och hittade på en fjärde person med namn, födelsedatum och allting, och killen blev jätteglad. Sen bortförklarade jag det för chefen och låtsades som ingenting. Jag hoppas verkligen de får åka och inte blir klagade på… sigh .

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 238

Häromdagen när jag var på väg till jobbet och väntade på hissen ner, den stannade och jag klev in: där stod en söt blondin i 20-årsåldern i en rosa halvöppen morgonrock. Den här dagen börjar ju bra hann jag tänka, när hon sa: jaha du ska iväg till jobbet? Ja och du ska gå och bada?

Nej jag har semester och tänkte gå ut och röka på gräsmattan, ska du med? Nej tyvärr jag hinner inte. Vi ses väl snart sa hon! Vill du verkligen det? JA sa hon och jag talade om var jag bodde. Jag är ändå 58 år. Undrens tid är ändå inte förbi. Jodå hon kom upp på kvällen och resten vågar jag inte berätta än, men det var underbart!

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 235

Jag har varit otrogen mot min flickvän, fastän jag egentligen bara vill ha henne. Jag avskyr mig själv för detta. Mina tillitsproblem gör att jag sviker andra eftersom jag själv inte litar på någon efter att jag blivit sviken. Skall aldrig svika någon tjej igen.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 231

När jag var 19 år och just tagit studenten åkte jag med några tjejkompisar till Grekland. Väl där så festade vi som aldrig förr. En kväll när vi var ute stötte jag på fem stycken 13- och 14-åringar från Spanien. De började ragga på mig på skoj och sa att de ville gå hem med mig.

Jag kände mig på lite busigt humör så jag började prata med de och ja, gick hem med dem. Väl där så tog jag alla dom fem pojkarnas oskulder. Tror det var deras bästa natt någonsin med tanke på hur skönt de verkade ha det. Sen när alla var färdiga tackade jag bara för mig och gick. Mina tjejkompisar undrade var jag hade varit så sa att jag hade ett ONS med en 23-årig fransman. Och ända tills idag är det bara jag och de fem som vet om det! 😉

Testa sexchatt på www.kk.nu