Bikt 251

Jag lever i en lögn.
Jag ljuger i stort sett för alla om allt och inget. Jag tror inte jag har varit 100 procent ärlig mot någon kanske min pojkvän då och min bästa tjej kompis. Eller kanske bara min pojkvän. eller kanske inte är 100 procent ärlig mot honom heller.

Jag är 16 år har en underbar pojkvän som jag älskar över allt annat. Jag har en mamma som älskar mig och en pappa som älskar mig.

Men jag är ändå inte glad och slutar aldrig ljuga… vad är det för fel på mig?
snart tror jag till och med på mina egna lögner… JAG SUGER fan verkligen!

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 248

Jag har gillat en kille nu i nästan 2 år. Under tiden har alla mina vänner bytt pojkvänner titt som tätt, medan jag bara haft ögonen för en pojke. En pojke som jag aldrig ens talat med i verkliga livet utan bara på msn. Jag känner mig så misslyckad.

Jag brukar be till Gud att han ska börja gilla mig(patetiskt, eller hur?!) men det har knappast hjälpt. Han tycker troligen inte om mig, men varför såg han på mig sådär i skolan? Det gör fortfarande mig att fundera på vad han egentligen tycker och känner.

Jag hoppas verkligen att han inte tycker om en annan tjej som jag misstänker…Det skulle krossa mitt hjärta utan att han visste om det.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 245

När jag var 9-10 hade jag en skolsköterska en äldre tant som brukade ta på min penis och onanera åt mig när jag var hos henne på rutinundersökning. Först fattade jag inte vad hon gjorde men när jag frågade varför hon runkar åt mig sa hon att det var för att min förhud inte skulle vara trång så jag fick ont.

När jag bytte skola och frågade sköterskan där om min förhud sa hon att det såg helt normalt ut och inget behövde göras. Jag vet att hon runkade av en kille till i min klass men det är flera år sedan. Hade velat anmäla henne så pedosvinet fick ruttna i fängelse.

Testa sexchatt på www.kk.nu