Bikt 287

Hej bikt.nu…
Jag skäms. Något sjukt. Jag var ute och gick med min hund för någon dag sedan, kastade en pinne så långt jag kunde. Det jag inte såg var att det var en massa kaniner i närheten. Hunden blev totalt galen och började jaga kaninerna, och fällde 3-4 stycken. Allt jag gjorde var att gå fram till dom halvt lidande kaninerna och lekte med dom, petade med pinnar i ögonen och rumporna. Dom skrek som bara den och jag bara log och njöt. Vet inte varför men jag tog hem kaninerna som inte mådde så bra och hade sex med en av dom. Dom typ 2 andra slog jag ihjäl med stekpanna och sen så kokade jag den sista levande och hällde salt i kaninens ögon.

Är jag sjuk? Kändes helt normalt för mig.. Förlåt..

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 268

jag och min flickvän skulle åka och campa utomhus i några nätter. hade redan då kommit överens med min bästa kompis att nångång testa på en trekant med min flickvän. frågade då min flickvän om kompisen fick åka med vilket hon egentligen inte ville men jag övertalade henne.

när vi väl var där så övertygade vi henne till att ha trekant hela tiden så det enda vi gjorde var att ha sex med henne dom där dagarna. när vi sedan kom hem kände jag att jag inte gillade henne något mer och gjorde slut med henne… inget jag är speciellt stolt över, men hade kul

Testa sexchatt på www.kk.nu