Bikt 365

Igår våldtog jag en xx-årig flicka.
Hon frågade om jag hade växel till bussen, jag sa “Ja, kom med här så ska jag bara hämta min plånbok”.
Hon följde med, och väl inte på toaletten band jag henne till ett rör och våldtog henne.

I början var det jättesköt och supersexigt. Efter halva ligget började jag ångra mig, jag ville sluta, men då tvingade hon mig att fortsätta. Hon hotade med att anmäla mig. Jag känner mig så smutsig. Varför började jag och varför fortsatte jag?!
Vad ska jag göra!?

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 362

hej ja e en xx årig flicka och det känns som att mitt liv har förändrats. ja tror ja har upptäckt en kinkig sida av mig själv och ja vet inte om det e bra eller dåligt. igår kväll blev ja våldtagen på en toalett av en medelålders man han band fast mig till ett rör när ja bad om växel till bussen.

det va hemsk i början han slog mig och våldtog mig väldigt hårt men efter en stund så började ja gilla det. han slutade men ja tvingade honom att fortsätta. jag sa att ja skulle anmäla han om han inte fortsatte vilket han gjorde. är det något fel på mig för att ja gilla det?

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 358

Ja, jag tycker om att se lesbiska tjejer på nätet både bilder och filmer, jag är man dessutom. Jag blir förundrad över det enorma utbud som finns och undrar samtidigt vem dom vänder sig till? Jag tycker om tjejer med vackra kroppar och långt hår som håller om varann och pussas, det är ju vackert.

Men det finns det inte så mycket av, men tjejer som slickar varann i fittan och kör in falukorvar i röven på varann finns det gott om. Har man sett några fittor så man har ju sett dom flesta, i jämförelse med alla vackra ansikten som finns. Det kanske handlar om pengar! Skål och god natt!

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 355

Jag kan inte hålla tyst längre: det var på ett discotek för en del år sen. Jag och min kompis var där och raggade som vanligt och vi var inte helnyktra när en tjej kom och bjöd upp honom. Han kollade på henne uppifrån och ner och sa: fy fan vad du är ful! Jag klappade till honom och sa: va fan säger du till en tjej? Fattar du inte vad du kan ställa till med?

Efter helgen stod det i tidningen om en ung tjej som hade hängt sig i farsans garage, jag fattade direkt eftersom det var en liten stad. Min kompis bröt ihop och blev aldrig som folk mer, det var ju bara ett skämt sa han, men det tyckte inte hon.

Testa sexchatt på www.kk.nu