Bikten nr 460

Kära Biktsidan:

Jag hade samlag med min bästa vän medans jag var otrogen med mitt ex mot min kille .. Allt är så komplecerat, jag otroligt ledsen över detta försökte göra bättre att Säga t min kille att jag va otrogen , men de va bara en massa lögner de jag sa till honom … Mår inte alls bra utav det..

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikten 457

Kära Biktsidan:

Är gift, har barn o ett lyckligt äktenskap… Allt fungerar bra.
Trots det har något börjat hända mellan mej o en annan man. Inte mycket, inget uttalat, men man känner skillnaden i stämningen mellan oss, o det är allt jag kan tänka på. Känner art det hela bara kan sluta på ett sätt, att vi förr eller senare hamnar i säng.

Han är också gift med barn, även om jag inte vet om det är lyckligt.
Vet att jag inte vill ha honom i en relation, men ändå dras jag till honom.
Vad är det för fel på mej/ min relation?!

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 454

Kära biktsidan:

Min dotters kompis förförde mig igår kväll! Jag kände att det var fel men jag kunde inte motstå den unga skönheten med sitt långa blonda hårsvall ner till rumpan. Jag kände något som jag aldrig känt förut. Jo, jag har varit förälskad tidigare några gånger och det är helt underbart men det här kändes annorlunda. Hon är den vackraste flicka jag nånsin sett, det och hennes personlighet är kanske förklaringen. En sån omtänksamhet har jag aldrig upplevt tidigare. Jag hoppas att hon blev gravid! Det vill vi båda!

Vad min älskade dotter kommer att säga vågar jag inte tänka på!
Jag tror faktiskt att hon tycker att det är ganska häftigt att farsan har gjort hennes kompis gravid!
Som sagt: Man lever ju bara en gång (kanske?).

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 448

Bikt:

Är grymt kåt på en killkompis som jag nyligen lärt känna. Vi blev aspackade ihop och jag har en känsla av att det har hänt mer än vad både han och jag minns. Tror han tryckte upp mej mot väggen och sa “vet du om hur jävla snygg du är?? Du är skitsnygg! Het!” Sen sa han “titta nu vad du gjort med mej” och la min hand på hans hårda kuk, fast på brallorna såklart. Vill ha honom, våldsamt. Men jag är inte singel…ska jag….? Är ju redan otrogen i tanken. Vill han så kommer jag inte att säga nej.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikten 442

Bikten:

När jag gick i grundskolan, det var en del år sen jag tror att det var i sjuan. Det fanns några riktigt söta tjejer i klassen. En stack verkligen ut i mängden. Vi träffades varje dag i nåt år och vi hade det så skönt tillsammans hemma hos henne! Efter en tid sa hon: Jag älskar verkligen dig men jag har ett lite tråkigare besked: Jag älskar tjejer men vill vara vän med dig och det är vi än idag.
Sluta med trångsyntheten och älska varandra istället så blir nog livet roligare!!

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 430

Bikten:

Jag är en 18-årig tjej som har varit naken hemma i en vecka. Jag bor på landet och kan gå naken på tomten när jag vill. Det blir lätt en vana även om det inte har varit så varmt men det är ju så skönt att slippa kläder.
Det händer väl att någon står och glor i buskarna när jag klipper gräset men det bjuder jag på.
Jag antar att jag är exhibitionist som tycker om när folk tittar på mig när jag är naken och rakad. Kärlek? Ja jag längtar efter en tjej som är som jag!

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikten 426

Bikten:

Jag är en ung kvinna med bra utbildning och jobbar på ett stort företag. Jag har aldrig riktigt vetat var jag hör hemma sexuellt. En dag började en ung tjej från Kina på min avdelning. Hon var så vacker med ett långt svart hår ner till rumpan. Jag har själv långt blont hår.

Jag märkte efter ett tag att hon kollade på mig och jag kollade på henne! Hon kunde engelska och vi åt lunch tillsammans flera gånger. Efter en tid när vi var på väg tillbaks efter lunchen så tog hon mig i handen och sa: I love you! Jag svarade: Jag älskar dig också! Det förstod hon! Nu bor vi ihop och älskar varann. Släkten blev lite chockad först men nu är vi accepterade som dom vi är!

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 423

Bikten:

Jag jobbade för en tid sedan på Uppsala Universitet och trivdes bra. En dag kom en ung doktorand, en ung kvinna som jag skulle ta hand om. Hon var verkligen vacker med sitt långa vackra hår och sin korta röda kjol!
Jag skulle lära henne ett Cad-program som är väldigt komplicerat. Hon verkade vara ganska naiv och satt alldeles inpå mig och jag trivdes som fan! Hon luktade så gott. Hon satt inpå mig och jag hörde hennes hjärtslag och jag blev så förälskad i henne men det vågade jag inte
säja eftersom jag var betydligt äldre än hon.
Ja, kärleken har inga gränser!

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikten 420

Bikten:

Jag är en man lite över 50 och tycker om unga flickor över 18. Jag lever ensam idag men har döttrar som håller mig vid liv och som kommer hit bland.
En är lesbisk och två är bisexuella, varför vet jag inte men det är ju deras liv och jag älskar dom verkligen! Jag fick en underbar Jul och Påsk tillsammans med deras flickvänner, bara massa sköna flickor i flera dagar. Fan vad jag trivdes och mådde bra!
Bikten handlar om att dom gärna gick nakna efter duschen och visade vad dom hade för mig, bara för att retas och dom visste vad jag tyckte om. Ja, jag föll för en alldeles för ung flicka, jag visste inte att hon inte hade fyllt 18.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikten nr 417

Bikten:

Måste allt vara så jäkla fult här?
Kan det inte få vara lite vackert också!
Jag är född på 50-talet och skäms inte för det! Jag var 6 år och var på väg hem från kiosken och där utanför stod min första kärlek. Jag tyckte att hon var så söt i sin vita kjol med blommor på. Hon följde mig hem och farsan sa något om att det ska börjas i tid, mest på skoj antar jag. Morsan var bra men lite mer reserverad och sa: jag följer henne hem! Vi träffades många år senare och vi bara njöt av minnena!

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt nr 414

Hej jag har ett problem…
jag började att skriva med en kille för ca 3 månader sen. Det är så att jag har aldrig sett honom men jag har pratat med honom på skype. Det värsta är att jag börjar känna att jag gillar honom eftersom jag inte kan sluta tänka på honom men det känns så fel att gilla honom. Dessutom är han ett år yngre än mig! Är det fel att gilla honom?

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt nr 411

Bikta

Jag gick i samma skola som en en tjej som ser söt ut och är snäll men jag hade alltid problem att komma på vad jag skulle säga när vi råkade vara i närheten av varandra och sa jag väl något så började jag att staka mig hela tiden. Så det var enklast att bara säga hej och gå vidare eller prata med hennes bästa kompis, som jag inte gillade. Även ifall jag nog aldrig mer kommer träffa henne igen så tänker jag på henne nästan hela tiden och fantiserar att hon är min flickvän. Kan inte komma ifrån dom tankarna och gå vidare…

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikten 408

Bikten:

jag tänker på sex så mycket, tänker på sex med andra än min fästmö, tänker på sex och attraheras av alla jag ser, blir kåt av alla kvinnor, även tittar i mäns skrev. har även börjat få drogtankar igen, och röksug, har vart drogfri och röksugen ett tag men nu kommer dom igen. tycker just nu att livet är tungt!!!

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikten 405

Jag har träffat en underbar kille som jag är tillsammans med. Vi har haft något i 8 månader men bestämde att det skulle bli vi för två månader sen. Han är världens snällast människa och jag vill aldrig såra honom. Men nu i helgen va jag ute och festade. Och jag åkte med en annan kille hem, min kille boet inte i Sverige.

Den här killen och jag hade sex och jag har haft sån ångest. mår jätte dåligt. kan inte tillåta nu när min kille säger att han älskar mig och jag känner att jag är mer och mer elak mot honom och han bara tar det….Så jag vet inte vad jag ska göra…. han säger bara jg förstår att sur mår dåligt. för han tror det är en v min vanlig depressioner …. Kan inte vara ärlig för hans ex gjorde samma sak efter sju år och vi har verkligen byggt upp en trygghet och jag älskar honom verkligen….

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 402

Jag kan inte hålla tillbaka leende och ibland skratt när jag ser folk från särskola och liknande.
Jag vill alltid brista ut i skratt för de ser så roliga ut.
Jag skäms, jag vill inte tycka så för jag har inget emot dem och tycker inte de är sämre än ngn annan. Men de ser roligare ut.
Som sagt inget jag är stolt över och jag hatar folk som skrattar elakt åt andra men när det kommer till särskolefolket…… ha ha ha

Testa sexchatt på www.kk.nu