Bikt 538

Bikten:

Har flickvän sedan många år och har alltid haft ett underbart sexliv… Nu är det så att jag är ug och har dom senaste 2 åren legat på typ ett och samma sätt när vi är i sängen.. En ställning som gör att jag ligger helt still på rygg.. Gärna med plugg trosor m.m Egentligen riktigt schysst grej men i två år!

Jag klarar inte ändra på det för hon kan styra mig i sängen.. Har ett moment 21 för jag njuter ju men av den anledning att jag fått ligga så under lång tid.. Hon säger att det är så det kommer vara! Vem vet hur länge det är men jag är helt låst.. Tror jag vill komma loss.. Ciao

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 535

Bikten:

Har fet ångest ibland för gånger jag tänkt ta mitt liv.. Och för att jag är svag för gaysex och vad det innebär.. Fantiserat i många år.. Tyckt att en del runt omkring har gett gliringar som antytt att dom skulle veta.. Kan inte sluta med att tända på trosor fast jag att jag har försökt många ggr. Skit..

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 532

Bikten:

Syns nog inte utåt men varje dag när jag kanske är på jobbet tex så är jag skitnervös och får dåliga tankar.. Negativa tankar och känner som om jag börjar med nån fasad typ! Så jävla jobbigt!! Vill vara som jag är hemma med familjen.. Lugn inombords och samlad.. Hoppas…

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt

<p>Jag &auml;r en man som har barn, d&ouml;ttrar men bor sj&auml;lv idag! Jag &auml;r just nu arbetsl&ouml;s och det kan v&auml;l vara sk&ouml;nt en tid! Jag sitter hemma och porrsurfar och laddar ner en hel del. F&ouml;rr t&auml;nde jag p&aring; allt men idag vill jag bara ha unga nakna vackra flickor och det finns det hur mycket som helst av p&aring; n&auml;tet! Lesbiska filmer tycker jag mycket om. Unga flickor som h&aring;ller h&aring;ller varandra i hand p&aring; stan &auml;r mysigt! En fet pl&aring;nbok fixar det mesta om man vill ha lite trevligt! Man lever bara en g&aring;ng! (Tror jag)</p>

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 497

Bikt:

Ångest. Jag var i helgen otrogen mot min pojkvän med en kille som min bästa vän varit olyckligt kär i i flera år. Det som tröstar mig lite är att han också har flickvän och att sexet var gott fyllesex. Hela min värld skulle dock rasa om min pojkvän eller min bästa vän skulle få reda på detta. Pust.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikten 493

Bikt:

En inte helt nykter bikt!!!!: Det var ju så att jag började gå til AAmötan en gång i veckan efter en rattfyllekörning….ä… Men minns inte ens att jag varit där! mer än på färdtjänstkvittona jag hittade i fickan. Tunga grejer, tänk om de visste hur full jag var. Fan jobbig situation alltså……

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikten 490

Bikten:

Jag älskar henne fortfarande. Hon har aldrig fått höra det och trots att det har gått flera år och flera tjejer mellan att hon o jag slutade va tillsammans så kan jag inte sluta. jag är i ett förhållande sedan flera år med nån annan men det är HENNE jag återkommer till i tanken. Det är henne jag tänker på när jag är ensam. Det är hennes bild jag tittar på under sömnlösa nätter.

Hennes läppar har inte rör mina på många år men varje gång jag ser henne vill jag inget hellre än att vara nära henne.

Nu nöjer jag mig med det näst bästa för jag vet att HON inte vill ha mig. Att hon inte tycker om mig på det sättet. Och det kommer alltid kännas som skit.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 484

Bikten:

Jag är student och pluggar till lärare och jag har rökt på i 3 månader sträck, min mamma skickade pengar för att jag skulle köpa mat och så men jag använde dom till att handla gräs och ljög sedan om att nån hade tagit pengarna ur min plånbok. Mår dåligt av att ha ljugit för morsan…

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 469

Bikten:

Jag har känslor för min särbos dotter och hon har känslor för mig men vi har 30 år emellan oss tyvär. Ser på hennes blickar när vi är nära varandra det bara sprakar om oss. Har legat i soffan och tåflörtat med varandra. Hon är så underbar människa och person och rakt igenom perfekt tjej med en underbart perfekt kropp jag ryser..

Kan ju aldrig bli något men hoppas att vi får en relation av något slag någon dag. Varför,har ålder en sån betydelsen och tabu i vårt samhälle i dag? Älskar man någon så gör man.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 467

Bikten:

Jag har ett KK som jag är kär i, jag har älskat honom i två år nu. Det vet min bästa tjejkompis om och ändå låg hon med honom.

Han berättade det för mig, han trodde inte jag skulle ha någonting emot det. Jag bröt ihop och berättade om mina känslor för honom och han skämdes. Han sa att han är kär i mig också men inte trodde jag var kär i honom.

Efter det här gick jag hem till henne, hon bor ensam. Hon visste inte att jag visste. Falsk som hon är hälsade hon glatt som att inget hade hänt. När vi kom in och jag hade klätt av mig ytterkläderna tog jag tag i hennes drog hårt och sa “jag vet vad du gjorde med Stefan din jävla Fitta!”
Vi började slåss, hårt. Till slut slog vi över varandra och slog knytnävsslag i ansiktet på varandra, svor åt varandra. Hon sa att hon skulle knulla honom igen, jag sa att jag skulle döda henne.

Nu till det sjuka, jag älskade att slåss mot henne. Jag hatar henne och vill misshandla sönder henne igen och igen. Och jag blev så sjukt kåt av att slåss med horan! Jag märkte att hon blev det också.
Är det normalt?

Testa sexchatt på www.kk.nu