Bikten 572

Bikt:

För någon vecka sedan kom jag ner till vårt torkrum på kvällen för att hänga tvätt. Den som tvättat innan mig måste dock ha glömt tiden för hennes tvätt hängde kvar. Min sambo och vår lille son var inte hemma så jag tog god tid på mig att titta igenom tvätten som hängde där.

I vårt hus bor de en de heta tjejer och där hängde en del heta trosor! Jag kollade in storlekarna S-M i trosor och D-kupa på BH, nice! Jag blev så kåt så jag började med att ta ned ett par string och ta på mig dem och dra upp stringen riktigt gött i röven. Sedan tog jag på mig mina byxor igen utanpå (ifall någon skulle komma på mig). Jag plockade därefter ner all tvätt och lade ihop den snyggt och prydligt precis som vilken god granne som helst med det lilla undantaget att jag “ollade” en stor del av trosorna på insidan där hennes kön kommer att hamna.

När all tvätt var nedtagen gick jag in på toaletten som finns där nere och runkade ordentligt, fortfarande med trosorna på mig. Sedan lade jag även dem i högen, hängde upp min tvätt och gick upp till lägenheten.
Fan va gött det är med glömska grannar ibland!

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 569

Bikten:

Jag är en man som genom bekanta känner en ung vacker kvinna som är präst!
Hon klär sig trots det utmanande ibland, som häromdagen när vi råkades på stan.
Hej, ska vi fika sa hon? Ja gärna!

Jag måste erkänna att jag blev riktigt kåt på henne och jag skämdes för det samtidigt, hon är ju ändå präst!
Vi pratade om allt möjligt när hon frågade: Vad är livet för dig? Något du inte vill vara utan tex. Jag funderade ett bra tag och sa: Kvinnan, och det är det ända jag inte vill vara utan.

Tårarna rann på henne och hon tyckte att det var så vackert sagt. Jag hade bla mina döttrar och tidigare flickvänner i tankarna samtidigt som jag stirrade på henne!
Jag bjöd henne på middag hemma hos mig.
Får se om hon vågar komma.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 566

Sent ska syndaren vakna och det gjorde jag och insåg att jag älskar unga kvinnor. Jag är själv en ung kvinna och det är väl det jag ska skämmas för att jag tänder på unga söta tjejer!
Igår på en stormarknad i kassan: Hon stirrade på mig och jag på henne, vi fann varandra direkt, så fort kan det gå! Juldagen tillsammans!

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 563

Bikten:

Varför dras unga vackra flickor till mig som är 50+? Jag vet verkligen inte! Det är ju trevligt eftersom jag gillar unga flickor. Jag frågade min dotter som inte hade nåt svar men hennes tjejkompis var också med. Är det så konstigt? Du som är så jävla snygg, jag tänker på dig när jag onanerar. Min dotter såg chockad ut. Ja, jag hade skön sex med hennes underåriga kompis!
Nångång måste man ju börja! Jag har alltid haft en dragning till lite för unga flickor men dom är ju så söta!

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 560

Jag är en man som är väldigt bortskämd på ett sätt, jag har 6 st. döttrar som jag är mycket stolt över. Ja, jag var produktiv en gång i tiden. Tre olika mödrar som jag har bra kontakt med. 5 av mina döttrar bor utomlands, England, Sydamerika och Nya Zeeland, det blir svårt att ses på Julafton. Jag har tur som har min yngsta dotter i samma stad.
Ingen Julafton utan att få krama en ung flicka!

Vi pussades som man gör på Julafton men hon ville mer och gav mig en djupt erotisk kyss! Hon är 19 år och blond med rådjursögon, en riktig skönhet! Jag skäms för att jag tände på henne. Vi höll om varandra när jag kände hennes hand mellan benen. Va fan håller vi på med? Min egen dotter men jag blev så kåt på henne! Nej, vi kan inte fortsätta även om jag vill. Då mår vi nog inte så bra efteråt.

Hon ville suga av mig, glöm det, ta hit din tjejkompis nåndag istället! Jag gick och lade mig när hon efter ett tag kom och kröp ner helt naken i sängen! Jag frågade henne varför jag fått en så kåt dotter? Jag älskar sex och älskar dig och unga söta flickor!

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 557

Jag är en man som bor själv idag! Jag har en dotter som skulle komma hit på annandagen men hon blev sjuk! Hon är bisexuell och har annonserat en del efter en flicka att dela livet med. Hon fick napp till slut från en ung flicka som var 10 år yngre. Kärlek vid första ögonkastet fick jag veta! Hon har bott hemma hos min dotter några dagar och fick veta att farsan hade laddat ner väldigt många porrfilmer med endast unga flickor! Det blev hon väldigt intresserad av och undrade hur man gör.
Får min flickvän komma till dig ikväll och käka den middag som jag skulle ha haft pga att jag är sjuk? Du kan ju lära henne att ladda ner sköna filmer också!
Tänk på en sak: Hon är extremt söt så kladda inte! Hon kommer nog att gilla dig och du henne! Hon kom och ringde på dörren, jag öppnade och såg den vackraste flickan i världen! Hur fan kan nån vara så vacker tänkte jag!
Kom in min sköna sa jag! Inte du också! Jag får alltid höra hur vacker jag är!
Det tycker jag verkligen inte själv!

Efter en god middag med några nubbar blev hon lite lullig och ännu sötare!
Hon fyller 18 år på nyårsdagen! Hon frågade om hon fick sova över och vem skulle säja nej? Visa mig nu hur du laddar ner alla sköna filmer med unga flickor! Jag visade några smakprov och då började hon att flämta! Fan vilka snygga flickor det finns! Hur många filmer har du med endast unga flickor?
Kanske runt 2000 st. Det skulle jag vilja kopiera! Det går bra! Den här lilla skönheten har jag för mig själv hela kvällen och natten! Men man är ju gentleman och gör inget om hon inte ber om det!

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 554

Att bli förförd av en alldeles för ung tjej är en lika underlig som underbar känsla. Min dotters kompis! Dom skulle vara här båda två idag men en sjukdom satte stopp! Hennes kompis kom! Jag lärde känna henne genom min dotter. Hon vill inte åka hem utan stanna hos mig! Vad ska jag göra? Jag är för gammal för henne men hon är ju så otroligt vacker! Vill du ha mig i din säng ikväll? Ja det är okej, men inget sex, jag behöver sova!

Ja, jag kan roa mig själv! Hon stönade så mycket så det var svårt att sova ändå! Det är mysigt med unga tjejer! Dom verkar inte fatta hur mycket dom betyder för en del av oss män som älskar dom!

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt

<p>Hej hade en katt som kom till mig f&ouml;r ett &aring;r sen. Jag matade den och den trivdes hos mig men s&aring; blev den d&aring;lig fick lunginflammation,Har &aring;ngest f&ouml;r jag inte hde den f&ouml;rs&auml;krad s&aring; den kunde &ouml;verleva fan ocks&aring;.</p>

Testa sexchatt på www.kk.nu