Bikt 587

Bikten:

Okej hur ska jag börja. Detta lär bli långt. Jag bor med fyra personer på mitt gymnasium. Jag delar rum med två tjejer och i andra rummet bor det två killar. Ena tjejen hade sin “killkompis” på besök. Så dem va i lägenheten och drack alkohol. Jag kom hem senare och joinade.

Vi va tre tjejer och två killar och vi drack, hånglade laget runt och så vidare.. Eter några timmar skulle vi sova. Två tjejer sov i en säng. En tjej i sin och sen frågade “killkompisen” om han kunde sova hos mig. Vi hade hånglat en del under kvällen och han såg väl bra ut men han va full och de va inte jag, inte för att det va ett problem. I alla fall låg vi bredvid varandra och hånglade osv. Vi gick sedan vidare med de och han rörde mig och ja vi gjorde saker. Eller rättare sagt han mot mig haha och jag gjorde inte ett piss till honom. Jag ville inte ha sex. Jag ville sova. Jag sa till honom men aa killen tänkte med sin kuk eller rättare sagt fingrar och tunga.

Jag hatar att de att hände. Mina rumskompisar hörde allt förutom hon som hade “killkompisen” på besök (Hon hade öronproppar haha). Jag kan inte glömma den kvällen. Han höll på i fucking 6-7 timmar. Jag blir oftast äcklad efter att jag gjort något med a total stranger. Tur att jag aldrig kommer se han igen. (hoppas jag..) Hur glömmer man något sånt här? Kanske inte låter som en big deal men vill bara kräkas. Det är svårt att let things go det kan säkert flera känna igen sig i.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 584

Bikten:

Kan inte sluta glo på den nya tjejen i klassen, hon är så vacker. Jag vill se ut som henne och jag vill ha henne.
Är så rädd att hon ska märka att jag sitter och stirrar på henne hela tiden och kollar på hennes bröst.
Jag är tjej och hon är hetero. Fan, vill ha henne.

Testa sexchatt på www.kk.nu