Bikt 590

Jag skulle på fest till min kompis bästa kompis. Där skulle jag träffa hennes kompisar osv. Bästa kompisens ex va där med sina kompisar. Jag väntade hela tiden på att de skulle komma äldre snyggare mer hippie killar men väntade förgäves. Vi va där vid sju o redan vid nio då festen började va jag packad. De va längesen jag va så packad. Iallafall så stod jag i köket o där står bästa vännens ex. Han letar efter sina lysande shotglas.

O jag börjar hjälpa honom att hitta dem. Shit va dumt de måste sett ut. Vi börjar hångla rätt mkt. Sen försvinner han, in i bästa vännens lillasysters rum. Han är där med nån tjej och hans kompis. Sedan går dem och han ligger på sängen.

Han pekar att jag ska lägga mig bredvid och jag gör de och vi börjar hångla igen. Vi ramlar innanför sängen o den skjuts iväg. Vi tar på varandra o hånglar o sedan knäpper jag upp hans byxor o vips så har vi sex. Jag tänker inte. Brukar alltid tänka så jäkla mycket. All min moral försvann bara sådär. Jag är en sån som aldrig skulle göra sådär.
Sedan går jag ut o folk tittar på mig med något i deras ögon jag ej kan få grepp på. Sedan börjar Jag skämmas. Folk undrar vad som händer. Hade oskyddat säng med tjejen som har festens ex. Tjejerna från festen ogillar mig nu. Inte så konstigt gör alltid detta mot mig själv, förstör, förstör. Känner mig ensam

Dejtingtips för ensamstående föräldrar och skilda föräldrar

Testa sexchatt på www.kk.nu