Bikt 609

Jag är en ung homosexuell tjej som inte skäms för min läggning utan bara njuter av alla vackra tjejer som finns nästan överallt! I kassor och kiosker på alla stormarknader. På ett ställe där jag bor så tror jag att dom bara har gått efter utseendet, dom är ju så överjävligt vackra allihop.

Ja, jag tänder på dom och jag går väl dit lite för ofta för att njuta av deras skönhet! Jag anses se bra ut enligt andra, inte bara tjejer. Jag var på en anställningsintervju nyligen och blev intervjuad av en ung snygg tjej, jag insåg direkt att hon var som jag, homosexuell! Hon höll på att äta upp mig med blicken! Det blev inte så mycket intervju men desto mer i hennes säng! Ja, vad kan två tjejer göra med varandra? Det vet ni nog! Om ni inte vet så finns det en del sköna sidor på internet. Sök tex på: Lesbisk torrent.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 606

Är en äldre gift man som blivit bekant med en homosexuell man. På skoj erbjöd jag mig att suga honom om han filmade mig när jag gjorde det, så jag fick se det efteråt. Vilket han med glädje gick med på. Förklarade att jag skojat, men när jag såg hur besviken han blev, lovade jag att göra det,efter som jag sagt det, men att sluta om jag inte gillade det. jag ställde mig på knä mellan hans ben och efter lite tvekan tog jag hans kuk i munnen och började suga. Till min stora förvåning gillade jag det verkligen och när han stönade att nu kommer jag snart fortsatte jag att suga tills han kom i min mun. Hade totalt glömt att han filmade mig med sin mobiltelefon.

Fick sedan se filmen, den var mycket upphetsande att se på och det syntes tydligt när han kom i min mun. Han ville sedan behålla filmen för eget bruk sa han, vilket jag gick med på. Men redan dagen efter hade han visat filmen för en bekant, som gillade den och ville filma när jag sög honom också.

Efter som jag verkligen gillat att suga, gjorde tanken mig så kåt att jag gick med på det. Vi träffades hemma hos vår gemensamma vän och jag sög först den nya mannen tills han kom i min mun sedan även den andra mannen igen. Allt filmades och denna gång visste jag redan i förväg att de skulle behålla filmerna. Tanken på att de kan visa dem för vem de vill gör mig mot allt sunt förnuft jätte kåt.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 603

Vem har dömt mig? Gud? Det vore lögn att säga när jag vet att det inte blir någon fällande dom för den som tror.
Vem har dömt mig? Djävulen? Det vore lögn att säga när jag vet att den jag tillhör har slagit dödens makt i spillror.
Vem har dömt mig? Människor? Det vore lögn att säga när jag vet att människor aldrig kan beröva mig mitt innersta – min frihet.

Vem har dömt mig? Jag? Det är jag som har dömt mig. Jag håller mig själv fängslad.
Om jag är min domare, om fängelset jag sitter i är mitt eget, hur kommer det sig då att jag inte kan riva upp domen och gå ut? Hur kommer det sig att jag tycker mig ha någon rätt att hålla mig själv fången – tycker mig ha befogenhet att ompröva Guds friande dom?
Vem tror jag att jag är egentligen?

Testa sexchatt på www.kk.nu