Bikt 718

Återigen buktar jag mig. Åter igen har jag försökt ta mitt liv. Åter igen misslyckades jag. Igår fredagen den 16 oktober 2015, någon gång under eftermiddagen körde jag bilen till mina föräldrars sommarstuga. Jag hade med mig ett s Tjockt rep, och min pappas bogsering till Saaben. Ställde mig under trädet och såg upp på grenen. När jag stod där under med repen i händerna och såg upp mindes jag en sommardag från barndomen. Hur min pappa puttade fart på mig under denna grenen där min gunga hängde förr. Oset från maten min kära mor lagade i stugan. Alla naturens ljud som surrade i öronen.

Jag mindes samma natt att en släkting till ett av mina halvsyskon började ta på mig och min barndom var förstörd. Hela livet passerade förbi en och jag mindes den svåra skolåren, alla födelsedagar och jul. Jag försökte ta mig upp till grenen till trädet i mina förbannade tårar och pratade med mig själv \\\”jag ska, jag ska, och jag ska\\\”. Fick till och med panik när jag inte ens nådde upp till grenen. Rusade till förrådet där vi förvarar bland annat stegar… väl uppe i trädet fick jag inte till en jävla knut att binda! Bogserlinan var alldeles för klumpig.

Försökte binda det andra repet runt min hals och den andra i trädet. Jag kände en befrielse att ha något kring halsen även om jag inte ens tycker om halsband, men för mig var detta en befrielse. Jag skulle få träffa min farmor och farfar, kunna berätta för farfar att jag drog 100 km/h på en landsväg som sägs vara omöjlig. Berätta för farmor att jag har lärt mig att kunna förlåta människor och bett henne berätta ännu en historia för hennes barndom. Historier som var som sagor för mig. Men åter igen misslyckades jag ta mitt liv. Återigen bitar jag mig. Önskar vara att jag hade någon som förstod att det är mig det är fel på och inte mina närmaste.

Fått förklarat för mig att män inte ska slå sina flickvänner, att röka är inget man ska göra, halvsyskons släktingar som ta sina händer över min kropp. Njuter av en och där ens mot vet om det efter några år och ändå låter det udda vara jämt. Återigen ber jag herren över mig att förlåta mig. Ty jag inte har bett om att ens bli född Återigen misslyckades mitt sorg att ta mitt liv, för det förbannade repet var klumpigt och det andra för kort. Återigen misslyckad man med allt. (I faderns, i sonens och i den helige andens namn. Amen)

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 715

Jag gillar att spela oskyldig o trogen framför min kille men har egentligen haft sex med en av hans kusiner och är kk med en kille som spelar i samma fotbollslag som honom, älskar att jag kan skriva ner allt här o ingen vet vem jag är.

Ja de kanske e billigt de jag sysslar med men min kille har vart otrogen mot mig miljoner ggr o de så jag lindrar min smärta, mår bra av de här att veta att jag playat honom nu 🙂 men jag tror jag börja bli kär i hans kompis som spelar i hans fotbollslag, o han e redan kär i mig har han sagt o vill att ja dumpar min kille ska jag göra det? :/ V från U

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 712

Är en kille på 19 år som tänder på min 5 år yngre lillasyster.Tar alla chanser att få se henne naken eller lättklädd hemma brukar hon gå omkring i trosor och Tshirt och jag blir så kåt på henne att jag får stånd direkt.Har hänt flera gånger att jag på natten gått in på hennes rum när hon sover och tittat på henne och onanerat.

Ibland när vi är ensamma hemma ligger jag på min säng med dörren lite öppen och onanerar och hoppas hon ska se mig. Jag vill så gärna ha sex med henne att jag bryr mig inte att hon är min lillasyster jag bara måste få knulla henne. Tack

Testa sexchatt på www.kk.nu