Bikta dig 733

Jag är en tjej på 21 år. Jag hade ett perfekt förhållande där jag blev behandlad som en prinsessa… vi var tillsammans i nästan 3 år var sambos och förlovade men så va inte förhållandet så bra de senaste året och jag började på ett nytt jobb där jag var så otroligt attraherad av en kille som jag jobbade med.

jag vet att han var attraherad utav mig med.. vi började skriva lite till varandra och sen när vi hade utgång med jobbet var jag otrogen med honom. berättade för min sambo och han förlät min idioti. men strax därpå så kände jag att jag inte orkade mer och gjorde slut med honom.

Jag började ligga med min arbetskollega med en gång och det är riktigt bra jävla sex. men nu i helgen var jag ute och stötte på ett annat team som jobbar på arbete. Självklart var jag tvungen att köra tungan i munnen på en utav dem och denna killen känner den andra killen jag ligger med mkt väl.. och inte nog med det den här killen som jag körde ner tungan i har flickvän och jag tror hon är gravid också… varför!?!?! varför är jag så jävla äckligt dum i huvudet… jag är inte en sån här människa egentligen så förstår inte vad jag håller på med.

Så nu sitter ja här i sängen med en klump i magen för att när detta kommer ut så kommer jag bli sedd som hora på jobbet och antagligen bli utfryst utav alla i mitt egna team och antagligen dem andra teamen med. så nu får jag börja söka nytt jobb, bara för att jag är en riktig jävla fitta och förtjänar ingenting mer än skit. fyy fan för detta äckliga jävla liv.

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikt 722

Bikt:

Sitter jag här igen i bilen, som så många andra gånger. sårad, ledsen och känner mig oförståd. Är det bara jag som drömmer om att aldrig vara osäker? Aldrig orättvist behandlad? Aldrig känna sig försummad av dem man älskar. Så mycket jag gett er och offrat. Allt för er skull. Det har inte varit värt ett skit

Trött i kroppen, trött i själen
Inget känns bra
Men om 15 min ska jag torka tårarna och resa mig igen så som alla andra gånger.
För jag är stark, jag ska leva
Jag ska leva bra och vara lycklig,

Testa sexchatt på www.kk.nu