Bikt nr 797

Vet inte var jag ska börja.. Min bonusdotter är liten och tajt, och jag vet det är förbjuden frukt, men jag fantiserar om henne då jag runkar (jag är 40år) brukar skynda mig in på toaletten efter hon tagit sin morgondusch, hon lämnar alltid sina trosor hon sovit i där. Oftast är det rosa el vita bomullstrosor som det är kletigt och varm saft i då hon just blivit mogen.

Luktar, slickar i hennes trosor och runkar samtidigt, ibland är dom så kletiga att jag runkar med hennes blöta trosor lindade runt min kuk, de glider så skönt av hennes safter, gnider in min kuk ordentligt och i bland om jag har tur. Suger min flickvän av mig, helt ovetandes att hon suger min styvdotters safter från min kuk. Så jävla upphetsande. Tack

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikten 785

Jag är en man som på äldre dagar börjat suga andra mäns penisar helt utan skydd och sväljer sperman.

Upplever sådan otrolig upphetsning och njutning av att känna av att ha en annan mans \\\”nakna\\\” penis i munnen och suga den samt uppleva den härliga känslan av total förnedring när sperman pulserar in i min mun och jag sväljer allt

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikta mig nr 782

Är 41år gammal kille. Har en het styvdotter som är smal,tränar ofta och har en förmåga att alltid lämna sina smutsiga trosor framma då hon duschat el kommer hem från träningar. Brukar lukta i dom , ibland tar jag dom av henne ,runkar i dom och lägger tillbaka dom där dom låg. De är bikt 1. Den andra saken är typ samma.. har en kusin i min ålder som jag står nära och sover hos ibland.

I samma säng då givetvis. När hon somnat händer det att jag drar bort täcket från hennes ben, höfter så hennes stjärt ofta i härliga vita glansiga trosor kommer fram. En gång somnade hon då hon var full med ordentligt särade ben så jag kröp så jag stod på knä mellan hennes ben,tog fram min kuk och kunde inte låta bli att runka helt öppet med min kuk typ 1 cm från hennes fitta.

Sprutade så jäkla mycket ,på hennes trosor,över venusberget mesta kom precis i grenen oxå där de på sidorna stack ut hår på sidorna av trosorna, dom blev absolut dränkta med min sperma. Kunde inte låta bli att fota hennes särade ben med stora blöta fläckar där hennes fitta låg i trosorna. När hon vaknade så berättade hon att hon drömt att hon blev knullad och att hon vaknat av att hon var våt i fittan. Priceless

Testa sexchatt på www.kk.nu

Bikten 779

Jag HATAR min kollega. Jag är man, hon är kvinna, men fick jag ett läge skulle jag inte tveka en sekund att slå ut framtänderna på henne. Helt ovetande, kaxigt och i ett riktigt översittar-manér äter hon upp alla åsikter och metoder på arbetsplatsen trots att hon bara är en jävla outbildad snorunge. Hon har samma yrkesroll som chefen och därför är hon untouchable, och därför fortsätter jag knyta näven i fickan. Första bästa chans jag har att överge det här skeppet tar jag.

Ska bara hitta ett lämpligt läge där projekten kraschar i samband med att man sticker för att orsaka största möjliga skada i händerna på henne. TA BORT ALLA VARNINGSLAPPAR OCH LÅT PROBLEMET LÖSA SIG SJÄLV. ALLA JÄVLA GROTTMONGON SOM INTE AVLIDER I SAMBAND MED DET BORDE DET VARA FRIA JAKTPOÄNG PÅ.

Testa sexchatt på www.kk.nu